At få sit barn anbragt kan give anledning til megen bekymring og mange spørgsmål.

Her forsøger vi at besvare nogle af de spørgsmål, som du måske kunne have. Hvordan er den første tid på institutionen? Hvornår må vi ringe, og hvordan er besøgstiderne? Hvordan bliver vi inddraget i, hvad der skal ske videre?

Hvordan kan vi klage, hvis der er noget, vi eller vores barn er utilfredse med? Og kan vores barn blive flyttet tættere på os, mens han/hun er anbragt på en sikret institution?

Men først og fremmest ønsker vi at fortælle jer, at vi passer godt på jeres barn.

At blive anbragt – især på de sikrede afdelinger – kan være sidste fase i en kaotisk tid, hvor i og jeres barn har levet med udryghed, angst og rod.

Vi giver dem sund mad, regelmæssig søvn og faste, beskyttede rammer med skole og fællesaktiviteter stort set fra starten.

De får også masser af omsorg og tæt kontakt med voksne, der vil dem det godt.

Vores ambition er, at få de unge ind i positivt forløb ved at vise dem, at vi kan rumme dem, ved at motivere dem, belønne dem, når de laver noget godt, og være i konstant dialog med dem.

Samarbejdet med jer er i den sammenhæng meget vigtigt.

Vi har nul-tolerance overfor misbrug af enhver art.

Læs videre under den afdeling, jeres barn er tilknyttet. Andre steder på hjemmesiden kan jeg se mere om hverdagen på de tre institutioner og om de måder, vi arbejder med de unge på.

Vores brandbehandlingsinstitutioner dækker over 10 afdelinger.

Grenen-Glesborg: Toppen og Roden,  Stammen og Kernehuset

Grenen-Dalstrup: Kronen, Nord  og  Syd

Koglen: Granhuset og Lærkehuset

Behandlingsinstitutionen  MultifunC

 

”Jon skal være et sted, hvor der er mange voksne, og hvor de har samme opfattelse af, hvad et godt voksenliv er, som jeg har”, siger hun.